Heeft u een feest? 0516 49 1494

Een goed feestje begint bij Vogelzang Tent & Horecaverhuur!

Klantenervaringen

Hieronder enkele klantervaringen, van een aantal van deze klanten staan de foto's onder de projectenpagina. Wilt u zelf ook uw ervaring delen op onze site? Mail deze dan via het contactformulier.

Danny

Mooie legertenten! Ideaal om met een groep in te slapen. Elk jaar een vlotte service en fijn contact.

Stichting SCN

Dankzij de veldbedden die wij bij jullie gehuurd hebben, hebben onze deelnemers van de "Hackathon" gedurende 48 uur af en toe heerlijk een powernap kunnen nemen. Geen klachten over gehad, ze sliepen prima! Fijne service, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!

.

We hebben mede dankzij jullie een goede keuze kunnen maken over de juiste tent, de inrichting en alle horeca benodigdheden voor ons bedrijfsfeest. 

Puk en Bertie Spiering (jubileumfeest)

Bedankt voor het meedenken en het regelen van perfect feestmateriaal zoals de feesttent, legertent, horecaspullen etc. Zeker een aanrader voor iedereen die een feest(je) geeft.

Christiaan (bruiloft)

Alles zag er uitstekend en schoon uit. Mede dankzij jullie hebben we een geweldig feest gehad!

SURFNET B.V.

Bedankt voor de snelle service en vriendelijke afhandeling!

Lize (bruiloft)

We zijn heel tevreden over jullie service, kwaliteit en het was heel fijn om samen te werken met jullie. Bedankt daarvoor!

Richard, Stichting Kabroemmm

Vogelzang! Correcte afhandeling en zeker niet duur, mede dankzij u kunnen we weer terugkijken op een zeer geslaagde editie van Kabroemmm.

UVSV (kamp)

Er heeft afgelopen jaren een prettige samenwerking plaatsgevonden, deze zouden wij graag voortzetten.

Haise Veen, Festival 316

Hoogwaardig, flexibel, laagdrempelig, Friese nuchterheid. Echte aanpakkers!

Fam. Hoenderboom (jubileumfeest)

Bedankt voor het perfect regelen van de feesttent. Alles kon op de door ons gewenste tijd opgebouwd en afgebroken worden. Uw medewerker was een aardige jongen en een harde werker bovendien! Alle meegeleverde spullen (kachel, koelkast, koffieapparaten e.d.) waren van top-kwaliteit.

Ronnie en Maaike (bruiloft)

Mede door jullie professionele inzet hebben wij een hele mooie huwelijksdag gehad, bedankt!!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag via de onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan. Geef hierbij eventueel de materialen aan die u denkt nodig te hebben. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken. In overleg is alles mogelijk!

Vrijblijvende offerte aanvragen