Heeft u een feest? 0516 49 1494

Een goed feestje begint bij Vogelzang Tent & Horecaverhuur!

Over ons

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje bij ons te komen nemen:

Hoe het begon

In 1999 zijn wij, Simon en Roelie Vogelzang, gestart met een winkel in het dorp Donkerbroek. Hier verkochten we diverse artikelen voor dagelijks gebruik en daarnaast dumpartikelen. Vanuit de verkoop van de dumpartikelen zijn we kleinschalig begonnen met de verhuur van legertenten.

Naar verloop van tijd kwamen er grotere aanvragen binnen voor het huren van tenten. En is besloten om te beginnen met de tak Vogelzang Tentverhuur.

In 2007
De tentverhuur is in de loop van de jaren zo gegroeid dat we in 2007 hebben besloten ons volledig te richting op de tentverhuur. We hebben onze winkel verkocht en een loods gebouwd op het nieuwe industrieterrein van Donkerbroek aan de Fruitier de Talmaweg 3A.

Ook hier zijn we verder doorgegroeid, werd er personeel aangenomen om al onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. De afgelopen 5 jaar hebben we met veel plezier en toewijding ons bedrijf gerund en laten groeien.

In 2013
Wij hebben in 2013 de stap gezet om VHB (verhuur horecabenodigdheden) uit Grou van Jan en Alie Betten over te nemen, dit om ons assortiment nog completer te maken. De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier samen gewerkt, en zo zijn we tot deze beslissing van overname gekomen. Sinds 1 april 2014 bent u naast het huren van tenten en inrichting ook voor horecabenodigdheden bij ons aan het juiste adres.

2014
Ons logo is aangepast en in plaats van "Vogelzang Tentverhuur" zijn we nu "Vogelzang Tent & Horecaverhuur". 

We hebben een leuk en enthousiast team en met de overname van het personeel van VHB hebben we nog meer de juiste personen op de juiste plaats, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Bij ons, Simon en Roelie Vogelzang en natuurlijk bij het hele team, staat kwaliteit, persoonlijk contact en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Daarom: Een goed feestje begint bij Vogelzang Tent & Horecaverhuur!!!

IMG_2462.JPG

 

Voor vlnr: Ferry, Pieter Meerten, Jan Merte, Simon & Roelie.
Achter vlnr: Reinder, Chris, Ruben, Kevin, Wilma.