text
0

Winkelwagen

Veelgestelde vragen

Is de prijs van een tent inclusief opbouwen en afbreken?
Nee, de prijzen op onze website zijn de huurprijzen voor de tenten. Uiteraard kunnen wij tenten voor u opbouwen en afbreken. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de locatie waar een tent opgebouwd wordt en of u bijvoorbeeld meehelpt met de opbouw en afbouw de tent(en).
Kunnen wij een tent ook zelf opbouwen en afbreken?
Ja, u kunt de tenten die wij verhuren ook zelf opbouwen en afbreken. Bij de tenten leveren wij een duidelijk op- en afbouwbeschrijving, deze vindt u ook op onze website, onder het kopje downloads.
Kunnen tenten aan elkaar gekoppeld worden?
Onze vouwtenten kunnen gekoppeld worden, hiervoor kunnen wij ook gootverbindingen leveren. 
Legertenten kunnen niet onderling gekoppeld worden.
Zijn de legertenten waterdicht?
Wij krijgen deze vraag vaker omdat de legertenten van canvasdoek gemaakt zijn. Dit is niet zoals PVC-zeil standaard waterdicht omdat canvas een stofsoort is. Onze legertenten zijn originele legertenten met zwaar canvasdoek, de tenten worden continu door ons gecontroleerd op alle belangrijke punten en jaarlijks geïmpregneerd om te kunnen kunnen garanderen dat deze tenten inderdaad waterdicht zijn.
Worden de tenten compleet inclusief zijwanden geleverd?
Alle tenten zijn voorzien van zijwanden. 
Kunnen de zijwanden ook uit de tent gehaald worden?
Ja, de vouwtenten kunnen met, of zonder zijwanden gebruikt worden. De zijwanden zijn eenvoudig te plaatsen of te verwijderen. 
Bij legertenten zitten de zijwanden aan het dakzeil vast, deze kunnen eventueel wel opgerold worden.
Hebben jullie een ruime voorraad tenten?
Wij hebben een ruim assortiment tenten. Van de legertenten hebben wij al jaren een assortiment van ruim boven de 100 tenten. 
Zijn jullie tenten voorzien van certificaten en tentboeken?
Al onze tenten zijn gemaakt van brandvertragend tentdoek, hiervan hebben wij bij elke tent een certificaat.
Hoe ver van tevoren moet ik reserveren?
Deze vraag krijgen wij uiteraard vaker, het is lastig om hier een duidelijk antwoord op te geven. De mogelijkheid om een tent te kunnen huren is afhankelijk van de beschikbaarheid, in sommige gevallen zijn alle tenten van een bepaald type in drukke weken al ruim een half jaar van tevoren gereserveerd. 
Mocht u de keuze hebben gemaakt om bij ons iets te huren, dan raden wij aan zo snel mogelijk een reservering te maken. Mocht een bepaalde tent niet meer beschikbaar zijn, dan gaan wij altijd met u opzoek naar een goed alternatief.
Ik wil mijn reservering annuleren, wat zijn de gevolgen?
Wanneer u materialen bij ons reserveert, dan ligt de huurafspraak vast.
Mocht u om wat voor reden dan ook uw reservering willen annuleren, dan worden er annuleringskosten in rekening gebracht. U vindt hier meer informatie over in onze algemene voorwaarden.
Hoeveel BTW wordt er berekend over huur van materialen?
Alle bedragen op onze website zijn exclusief BTW. Het BTW-tarief op al onze producten en diensten is 21%.
Kan ik een tent ook voor 1 dag huren?
Het huren van een tent voor 1 dag is uiteraard geen probleem. De 'vanaf-prijs' voor het huren van een tent staat op onze website vermeldt als weekendprijs. Dit is dan ook de huurprijs voor 1 dag.
Wat kost het huren voor meerdere dagen of langere periode?
Voor tenten hebben wij standaard een weekendprijs en weekprijs. Het huren voor een langere periode kan uiteraard ook en komt ook veel voor. Hiervoor maken wij een prijs op maat. 
Voor alle overige materialen geldt dat de prijzen op de website dagprijzen zijn. Elke extra huurdagen kosten 25% per dag extra (extra huurdagen zijn dagen wanneer de materialen ook daadwerkelijke worden gebruikt).
Zijn jullie op zondag ook geopend?
Wij zijn op zondag altijd gesloten. Ook worden er dan geen materialen geleverd/opgehaald of tenten opgebouwd/afgebroken. 
Op de meeste nationale feestdagen zijn wij ook gesloten.
In welke regio bezorgen jullie?
Wij werken door heel Nederland en zelfs in delen van België en Duitsland. Wij zijn gevestigd in Donkerbroek (Friesland), vanaf hier worden de transportkosten per km berekend. Eén tent huren in België is dan ook vaak een te dure optie gebleken, echter komt u ons wel tegen in Limburg, Brabant of België voor een compleet tentenkamp met eet- en slaapplaatsen.
Veldbedden leveren wij overigens in heel NL voor een vast transporttarief!
Mag ik gehuurde spullen ook afhalen?
Ja, natuurlijk. U kunt ook spullen bij ons huren en afhalen in Donkerbroek, u bespaart hiermee natuurlijk de transportkosten. 
Wij spreken met u een dag af wanneer u de spullen komt afhalen en terugbrengen. U kunt dan tijdens onze openingstijden langskomen en wij zorgen dat de spullen klaarstaan en helpen u met inladen.
Kan ik zonder verplichting een offerte aanvragen?
Ja, een offerte aanvragen bij ons is altijd vrijblijvend. Alle informatie hierover vindt u op de offerte pagina.