text
0

Winkelwagen

Vieren in eigen tuin!

Als er een reden is voor een feestje, dan is dat natuurlijk fantastisch om dat in je eigen tuin te vieren. Alles wat hiervoor nodig is huur je gemakkelijk in één keer bij Vogelzang!

Wil je het feest vieren in een tent, dan geven wij graag advies om de juiste tent te kiezen. Vraag een offerte aan via deze link. Of kijk hieronder voor de mogelijkheden.

De keuze voor een tent


Het huren van een grote tent voor alle gasten is geweldig voor het vieren van een tuinfeest. Kijk eventueel bij het kopje bruiloft, via deze link, voor de verschillende tenten die geschikt zijn voor een 'groot' feest.

"Alleen een overkapping of kleine tenten"


Voor een tuinfeest heb je niet perse een tent nodig
Alleen een tent als overkapping of kleine tenten kunnen je tuin mooi aankleden en geven schaduw in zon of beschutting tegen een regenbui. In plaats van tenten kun je je tuin ook aankleden met parasols.

Tafels, stoelen, verlichting, muziekinstallatie, koelkast, koffieapparatuur, servies
en materialen waar je misschien helemaal niet aan hebt gedacht zijn te vinden in onze verhuurcatalogus.

Vraag in de verhuurcatalogus gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan voor de spullen die je denkt nodig te zijn.

 

 

Prikkabels en spots - Verlichting in je tuin


'Prikkabels en spots'
 zijn hét antwoord op de vraag hoe je je tuin kunt verlichten voor je tuinfeest. De foto's spreken voor zich! Kijk bij inspiratie - verlichting voor meer foto's. 
Huur bij Vogelzang, Prikkabels, prikkabelpalen en spots om bijvoorbeeld bomen in je tuin uit te lichten.

 

 

Stretchtent als overkapping


Gezelligheid onder een tentdak, het open karakter en unieke uitstraling van de stretchtent maken deze tent perfect voor een tuinfeest. 
Het tentdak tegen de zon of misschien een regenbui en toch een echt tuinfeest. De zandkleur van deze tent past ook perfect in de natuurlijke kleuren van een tuin.

Combineer deze tent met prikkabels, biertafels, steigerhouten statafels en een steigerhouten voorzetbar.